Applikationer under resan

Idag så vill jag dela med mig av 8 riktigt bra applikationer som får dig att njuta mer av din resa. Vare sig du ska på en kort semester, flytta från en stad till en annan eller om du har en karriär med mycket resande så kommer de här applikationerna att hjälpa dig avsevärt.

JetSmarter

Fungerar som Uber men för privatflygplan. Du kan enkelt söka, boka och betala resan direkt från din telefon. Om du bestämmer dig för att bli medlem för 12000 dollar så kan du få tillgång till gratis säten på planerade flygningar.

Wander

Applikationer

Wander är ett väldesignad platsbaserad foto applikation för nybörjare och avancerade fotografer. Den tillåter dig att dela varje ögonblick av ditt äventyr.

Travelistly

Motsvarigheten till Reddit för digitala nomader. Det är en produkt där du kan ta del av researtiklar och videos för din reseplanering.

Rove.me

En reseapplikation som rekommenderar bästa tidspunkten att besöka en destination baserad på äventyr som den erbjuder – det riktiga orsakerna att åka på en resa.

Five Minute Journal

Häftig app

En väldigt enkel applikation där du kan lagra alla dina minnen medan du är ute och reser. Både i fotoform men också i skrift.

Teleport

Den här applikationen är fantastisk hjälp för dem som reser över en längre tid. Om du är en digital nomad eller bara flyttar stad på grund av arbete så hjälper Teleport dig att hitta de bästa platserna att leva och arbeta på.

Instabridge

Anser sig vara världens största Wifi delande forum med över 3 miljoner uppdaterade WiFi lösenord och platser direkt till din telefon.

Party with a local

Ingen beskrivning behövs för den här applikationen. Om du verkligen vill få en bra upplevelse när du ska ut och festa så är den här applikationen optimal för att träffa nya vänner och besöka platser som du vanligtvis inte skulle besöka.