Hejsan och varmt välkommen till bloggen, Semesterdröm!

Här ett citat som jag tycker speglar många av dem känslorna som man har när man förbereder sig inför sin semester. Jag håller med citatet men tycker samtidigt att man njuter väldigt mycket när man väl kommit iväg.

”Det bästa med en resa upplever man där hemma, dels före, dels efter.”

Åka på semester

Först och främst så tycker jag att det är väldigt roligt att du hittade hit till min blogg. Jag själv vill helst vara anonym och jag driver den här bloggen för att jag har ett väldigt stort intresse för resande. Det betyder att jag gärna vill dela med mig av alla fantastiska erfarenheter jag fått från att resa såpass mycket som jag gjort. Jag tycker om variation på min semester, ibland så är det kul att resa till varmare platser för att sola och ibland är det härligt att åka skidor. På så sätt så kommer den här bloggen att ha inlägg om alla möjliga olika resmål. Förhoppningsvis så kommer det att komma till din nytta, för det är meningen med den här bloggen. Vad jag upptäckt när jag varit ute och rest är att det finns en hel  värld med fantastiska kulturer. Det skulle vara så fruktansvärt tråkigt om man inte fick möjligheten att uppleva alla dessa kulturer. Att få ta del av dem och dela med sig av smakprov från dem är väldigt kul och något som jag brinner för i den här bloggen.

Är det så att du skulle ha några frågor till mig eller vill ge mig feedback så får du gärna höra av dig i frågeformulären här på bloggen. Jag skulle helst vilja vara anonym men jag lovar att återkomma så fort som möjligt om de är så att du har kontaktat mig.

Ha det bra så länge och tack ännu en gång för att du läser Semesterdröm, bloggen som ger dig information om platser från världens alla hörn så att din semester blir så bra som möjligt.

Med vänlig hälsning,

Semesterdröm

semester